Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche 911 Targa

Nieuws: Porsche 911 Targa

Eerste officiële kiekje Porsche 911 Targa lijkt gelekt

09.01.2014

We weten nog niet of hij nou aan het publiek in Genève wordt voorgesteld of dat het er toch in Detroit van mag komen. De Porsche 911 Targa laat in ieder geval op zich wachten, maar hier kunnen we hem naar het lijkt alvast bewonderen.

Vele alleszeggende spyshots en gelekte patenten gaven al het teken dat we ons kunnen gaan opmaken voor een nieuwe 911 Targa. Veel is daarover al geschreven en gespeculeerd, dus daar laten wij het bij ondanks het opduiken van deze wat lijkt een legitieme afbeelding te zijn. De officiële onthulling van het model, dat veel historie met zich meedraagt, kan gewoonweg niet lang meer op zich laten wachten. Wij zetten in op een presentatie begin volgende week tijdens de persdagen van de NAIAS in Detroit. De 911 Targa was van meet af aan namelijk vooral gewild in Amerika. En anders wordt het gewoon Genève en krijgt de autominnende Europeaan de primeur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model