Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche 911 GT2 RS

Nieuws: Porsche 911 GT2 RS

Porsche presenteert de 911 GT2 RS

11.05.2010

Bij Porsche worden huzarenstukjes altijd tot ‘t laatst bewaard. De meeste lekkerste met de langste houdbaarheidsdatum is de binnenkort te verwachten 911 GT2 RS. Gisteren vond de officiële, doch geheime, dealerprestatie ervan plaats maar discretie is zo niet meer van deze tijd.

Met Hyves, Twitter, Facebook en een heleboel types met verkeerde bedoelingen is geen elektronisch apparaat tegenwoordig meer veilig. Ook een GSM niet. Of de fotograaf deze geschoten foto al dan niet voor zijn eigen portfolio wenste te houden doet er niet toe, nu weten we allemaal dat Porsche ons spoedig zal verblijden met een 911 GT2 RS.

Hoeveel nachtjes nog?
Als we de geruchtenmachine moeten geloven is dit de GT2 RS de meest brute 911 ooit en zelfs het heftigste dat Porsche stervelingen ooit heeft voorgeschoteld, een etiket dat op dit moment nog kleeft aan de Carrera GT. Men spreekt over een vermogen van 620 pk en een wagengewicht dat 100 kilogram lager licht van de al afgeslankte 'normale' GT2. Dezelfde schijnbare insiders claimen een acceleratietijd van 3,2 seconden op het traject naar honderd en een pieksnelheid die dichterbij de 350 km/h dan de 300 km/h ligt. Sprinten van 0-200 km/h zou in minder dan tien seconden gepiept zijn en de magische grens van driehonderd is ruim binnen de halve minuut voltrokken. De 911 GT2 zou dus een serieus snelle machine zijn. Een ander gerucht is dat dit 911-feestnummer in een gelimiteerde oplage van 300 stuks gebouwd gaat worden, maar eerst moeten we allemaal maar eens zien. We verwachten dat er nog slechts een aantal nachten voorbij gaan voordat Porsche alle officiële details en specificaties prijsgeeft.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model