Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche 911 Carrera S

Nieuws: Porsche 911 Carrera S

Porsche Exclusive pakt Carrera S aan

26.06.2012

Porsche biedt via zijn Exclusive-lijn nieuwe modificaties aan voor de 911 Carrera S. Meer vermogen en een nieuwe bodykit was precies wat nodig was om de 911-lijn nog overzichtelijker te maken.

Elke Porsche 911 die de fabriek uit rolt heeft vier wielen, een stuur en een motor achterin. Dankzij de overweldigende keuzemogelijkheden lijkt het inmiddels of geen twee 911's meer hetzelfde zijn. Met drieëntwintig modellen zou je toch verwachten dat er genoeg keus is maar Porsche biedt al enige tijd onder de naam Exclusive de mogelijkheid om jouw 911 vergaand te personaliseren. Dit keer wordt een drietal upgrades voor de 911 Carrera S gepresenteerd.

Powerkit
In de standaard Carrera S levert de 3.8 liter boxermotor 400 pk af bij de achterwielen, dankzij de nieuwe Powerkit wordt dit opgevoerd tot 430 pk. Uitgevoerd met een PDK-versnellingsbak betekent dit een sprint naar de 100 km/h van 4,0 seconden en een nieuwe topsnelheid van 306 km/h (308 km/h met een handgeschakelde zevenbak). Ondanks het hogere vermogen blijft het verbruik gelijk dankzij de zeer precieze motortuning door de ingenieurs uit Stuttgart.

Body-kit
Om ook aan de buitenwereld te laten zien dat je in een speciale 911 rijdt zijn er twee exterieur-pakketten gepresenteerd. De eerste stap is het Sport Design-pakket dat onder andere bestaat uit nieuwe luchtinlaten en een vaste ducktail-spoiler. Wil je nog iets verder gaan, kies dan voor de Aerokit Cup waarbij naast een spoiler aan de voorbumper een volwaardige achtervleugel bovenop de ducktail gemonteerd wordt. Zowel Powerkit, Sport Design en Aerokit Cup zijn inmiddels te bestellen via het Porsche Exclusive-programma.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model