Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Pon - Bugatti

Nieuws: Pon - Bugatti

Bugatti voortaan ook bij Pon

14.06.2012

Zoals verwacht betrekt Pon na Bentley en Lamborghini ook Bugatti in haar portfolio nadat deze luxemerken eerder waren ondergebracht bij het failliet geraakte Hessing. Het grote autobedrijf in Leusden, nabij Amersfoort, wordt per direct exclusief dealer van het Franse sportwagenmerk.

Het onlangs opgeknapte Koopmanshuis op het terrein van Pon´s Automobielhandel, waar ook de importeurschappen van Porsche, Volkswagen, Skoda, Audi en Seat zijn gesitueerd, vormt het onderkomen van Bugatti Nederland.

Geen voorraad
In de showroom zullen echter enkel auto's van Bentley en Lamborghini te bewonderen zijn, want modellen van Bugatti neemt Pon niet in de voorraad op. Met een prijskaartje van luttele miljoenen is het simpelweg te kostbaar om dit te realiseren. Daarnaast kiest de koper van een Veyron Grand Sport of Grand Sport Vitesse, het huidige aanbod van Bugatti, altijd voor een op maat gemaakt exemplaar.

Nog 81
Bugatti gaf onlangs aan 69 exemplaren van diens open hypersportwagen (met 1.001 of 1.200 pk) te hebben verkocht, waarvan één aan een Nederlander. Met een gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks betekent dat nog 81 stuks te gaan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model