Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot RZC R

Nieuws: Peugeot RZC R

Peugeot RZC R is flink aan de prijs

29.10.2013

De Peugeot RCZ is ondanks zijn leeftijd nog steeds een prachtige verschijning. Nu is de RCZ R gelanceerd en Peugeot heeft hem een behoorlijk pittige prijskaartje toebedeeld.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Peugeot RCZ R is geprijsd op € 47.800,-. In vergelijk met het voormalige, 200 pk sterke topmodel is dit een stevig bedrag van precies tien mille hoger. In ruil voor deze extra investering krijg je als koper dan wel 70 pk erbij, alsook een Torsen-differentieel om nog harder met de RCZ te kunnen hoeken. De prestaties liegen er sowieso niet om. Van 0 naar 100 km/h accelereren in 5,9 seconden en een topsnelheid van 250 km/h is immers niet waarvoor je je hoeft te schamen.

Nog meer lekkers
Ook bij de vanafprijs inbegrepen zijn lichtere materialen zodat het wagengewicht met in totaal 17 kilogram gedrukt kon worden en een vaste achterspoiler voor meer grip op de achteras en een hogere stabiliteit op hoge snelheden. Verder bestaat de standaarduitrusting uit 19 inch wielen, matzwarte dakbogen, titaniumkleurige randen rond de koplampen, Xenon-verlichting en het Peugeot Connect Nav-multimediasysteem. Bovendien ligt de RCZ R altijd 10 millimeter lager dan de minder bedeelde modellen en hij beschikt over exclusieve sportstoelen, die zijn bekleed met een mix van leer en alcantara, voorzien van de letter. Als verkrijgbare kleuren zijn er Erythrée rood, Perla Nera zwart, Sidobre grijs en Opale wit.

Bestellen kan per direct. De levering komt kort na de jaarwisseling op gang.</em>

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model