Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot RCZ

Nieuws: Peugeot RCZ

Vernieuwde Peugeot RCZ vanaf € 34.800,-

03.01.2013

Over enkele weken staat de vernieuwde Peugeot RCZ bij de dealers. De auto, die gepresenteerd werd in Parijs, heeft een uitgebreide facelift ondergaan en daarbij hoort ook een nieuwe prijslijst.

De prijslijst start voortaan bij € 34.800,- voor de 1.6 THP met 155 pk. Meteen ook de enige motorisering waarvan Peugeot de prijs nu bekend maakt. Op de prijzen van de 1.6 THP met 200 pk en de 160 pk sterke 2.0 HDi dieselmotor moeten we nog even wachten. De basisprijs ligt in ieder geval enkele honderden euro's hoger dan voorheen. Peugeot laat echter wel weten de standaarduitrusting te hebben uitgebreid met een regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch inschakelend dimlicht en de automatische follow-me home functie. Wat opties betreft hebben de ontwerpers meer keus willen bieden bij het aanbod personalisatie. Er komt een nieuwe 19 inch velg 'Technical' in twee kleuren en daarnaast is er de nieuwe optie Pack Black, met zwarte remklauwen, grille en spiegelkappen, waarbij de aluminium dakbogen matzwart zijn gespoten. Deze optie kost € 850,-.

Halverwege het eerste kwartaal staat de vernieuwde Peugeot RCZ bij de dealers. Wanneer de langverwachte RCZ R komt is nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model