Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot RCZ

Nieuws: Peugeot RCZ

Speciale Peugeot RCZ Onyx kost € 34.300,-

26.07.2012

Nu de hype rondom de wulpse RCZ al weer enige tijd voorbij is brengt Peugeot hem opnieuw onder de aandacht. Dat doen de Fransen met de RZC Onyx, een gelimiteerde uitvoering waarvan een aantal exemplaren ook naar Nederland komen. Geïnteresseerden dienen er dus snel bij te zijn.

Vorig jaar wist Peugeot Nederland bij de fabriek 25 van de in totaal 500 stuks van de speciale RZC Asphalt los te peuteren. Diens prijskaartje? Een kleine 46 mille. De nieuwe RZC Onyx is in dat geval een stuk bereikbaar met een vanafprijs van € 34.300,- en dat heeft veel te maken met het feit dat dit gelimiteerde model ook met de 155 pk sterke 1.6 THP te verkrijgen is. De Asphalt was er enkel met de sterkste 200 pk-configuratie van die viercilinderturbo. In combinatie met die motor kost de RZC Onyx minimaal € 36.900,-.

Aankleding
Wat de Peugeot RZC Onyx exclusief maakt is zijn geringe oplage en aankleding. Hoeveel Nederland er precies toegewezen heeft gekregen is niet bekend, maar elk exemplaar is in ieder geval uitgerust met een geheel nieuwe combiantie van stof en leder luisterend naar de naam Mistral 3D. Verder is er standaard aan boord een klein, aanstekelijk sportstuur met lederen omranding en het Pack Easy Motion. De RZC Onyx aan de buitenkant herkennen doe je aan de 19 inch lichtmetalen Midnight Silver-wielen, glanzend zwarte grille, de spiegelkappen gespoten in Noir Perla Nera en de speciale lakkleuren Gris Sidobre, Gris Haria en Noir Perla Nera. Opties zijn er in de vorm van het Pack Vision dat bestaat uit Bi-Xenonverlichting, dynamische lichtbundelsturing, koplampsproeiers, bandenspannings- controlesysteem, het JBL-audiosysteem en Peugeot Connect 3D-navigatiesysteem.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model