IAA 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Peugeot RCZ

Nieuws: Peugeot RCZ

De Peugeot RCZ is een feit

16.07.2009

In september 2007 verbaasde Peugeot vriend en vijand met de 308 RCZ. Deze coupé op basis van de destijds nog te verschijnen 308 CC was zo geliefd bij het publiek dat Peugeot besloot hem te gaan produceren.

Dit zijn de eerste beelden van de gloednieuwe telg van het merk met de leeuw. De Peugeot RCZ is de eerste personenauto van Peugeot met een typeaanduiding zonder nul of dubbelnul en symboliseert hiermee zijn opvallende en unieke positie binnen het Peugeot-gamma. Hoewel het concept nog de naam 308 RCZ droeg, wil het Franse merk met dit model meer distantiëren van de familieauto.

Voorjaar 2010
peugeot_308Na de overweldigende reacties op de IAA ging het gerucht al rond. De 308 RCZ zou in productie gaan. Nadat het model het groene licht kreeg volgden de eerste spyshots van de RCZ. Slechts 2 jaar na de presentatie van de concept-car, zal de RCZ op de 63e Autotentoonstelling in Frankfurt in definitieve vorm te zien zijn. In het voorjaar van 2010 komt de compacte 2+2 coupé op de markt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model