Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot RCZ R

Nieuws: Peugeot RCZ R

Peugeot onthult RCZ R in Goodwood

11.06.2013

Speciaal voor het twintig jarige jubileum van Goodwood neemt Peugeot een wereldprimeur mee naar het Britse event. Het gaat hier om de productieversie van het RCZ R studiemodel die we afgelopen jaar op de Autosalon van Parijs zagen.

Voor Peugeot zal het Goodwood Festival of Speed dit jaar het podium zijn voor de introductie van de definitieve RCZ R. De opgefokte RCZ maakte vorig jaar op de Autosalon van Parijs zijn opwachting als conceptcar en deed toen al menig gezicht opvrolijken. En zoals het er nu uitziet zal de ultieme RCZ het productiestadium dus halen!

260 pk
Exacte specificaties van de showroomklare RCZ R hebben we nog niet, maar we verwachten hetzelfde vermogen als dat we in Parijs al zagen. Dat betekent dat er ongeveer 260 pk uit de 1.6 liter THP gehaald wordt, en dat is een knappe prestatie. Met 160 pk per liter verslaat dit blok qua specifiek vermogen menig Ferrari, McLaren en Porsche.

Het Goodwood Festival of Speed vindt plaats van 11 tot en met 14 juli in Goodwood, vlakbij Portsmouth in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model