Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot Partner Tepee

Nieuws: Peugeot Partner Tepee

Eerste info

08.01.2008

Peugeot onthult de compleet nieuwe Partner en Partner Tepee. Net als voorheen verschijnt de Partner als compacte bedrijfsauto en als midi-MPV (onder de naam Partner Tepee). De Partner is modern, heeft de rij-eigenschappen van een hatchback en komt in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt.

Peugeot presenteerde in 1996 de Partner. De compacte bedrijfsauto moest de concurrentie aangaan met de Volkswagen Caddy en Opel Combo. En dat deden de Fransen met veel succes. Reden genoeg voor Peugeot om de Partner door te ontwikkelen tot een moderne bedrijfsauto. Het nieuwe model is groter dan zijn voorganger en wordt gekenmerkt door een moderne look. Daarmee is de Partner in lijn met nieuwe Peugeot bedrijfsauto´s als de Bipper, Expert en Boxer. Zijn lengte van 4,38 m biedt voldoende ruimte voor de inzittenden en voor het eerst is de auto ook leverbaar met drie zitplaatsen voorin; een primeur in dit segment. Het laadvolume bedraagt 3,3 m3 en het maximum laadvermogen is vastgesteld op 850 kg. De 1,80 m lange laadvloer kan worden verlengd tot 3 meter dankzij de nieuwe Multi-Flex passagiersstoel. Het resultaat is 400 liter extra volume.

Partner Tepee (Outdoor)

Nieuws Peugeot Partner TepeeDankzij het onderstel van de 308 biedt de nieuwe Partner aansprekende prestaties die te vergelijken zijn met die van een hatchback. En dat biedt een prima basis voor de personenauto-variant van de Partner. Net als bij de Bipper en Expert gaat het model onder de naam Tepee door het leven. De midi-MPV biedt plaats aan vijf personen en dankzij het speciale dak is er veel licht in het interieur. Drie separaat opklapbare achterstoelen maken de Partner Tepee tot een praktische reisgenoot. Om het gamma extra karakter te geven is de Partner Tepee er ook als Outdoor. Het model heeft een off-road look zoals we dat kennen van de 207 SW Outdoor.

Tweede kwartaal

De compleet nieuwe Peugeot Partner en Partner Tepee komen in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt. Tegen die tijd zal er ook meer informatie over de nieuwe modellen beschikbaar komen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model