Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot (Partner) Teepee

Nieuws: Peugeot (Partner) Teepee

Peugeot (Partner) Teepee opgefrist

06.02.2012

Peugeot heeft de met name onder de actieve mens geliefde Partner Teepee opgefrist. De voor commerciële doeleinden geschikte Partner is eveneens voorzien van een nieuw uiterlijk en schonere motoren.

Peugeot is spaarzaam met het verstrekken van informatie, maar laat wel weten dat de vernieuwde Partner en Partner Teepee komen met een licht opgefriste neus. Zo zijn de koplampunits nieuw en krijgt de bonkige Peugeot een moderne grille. Hip is al evenzo de LED-dagrijverlichting in de voorbumper.

Start/Stop
Peugeot (Partner) TeepeeBelangrijkste nieuws bevindt zich onder de carrosserie. Door de toepassing van een start/stop-systeem noteren de motoren (1.6 benzine en twee 1.6 HDi's) zuinigere en schonere waarden. Ze zijn nu klaar voor de Euro5-norm. De meeste milieuvriendelijke Partner Teepee doet nu een CO2-uitstoot van 123 g/km en bij de Partner is 125 g/km de schoonste notering. Binnenkort staan ze bij de dealer, nadat ze hun debuut hebben beleefd op de Autosalon van Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model