Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot 807

Nieuws: Peugeot 807

Facelift en nieuwe motor

08.01.2008

Peugeot presenteert een vernieuwde 807. De MPV is voorzien van een licht gewijzigd uiterlijk en is voortaan leverbaar met een nieuwe en krachtige dieselmotor. De vernieuwde Peugeot 807 is per direct te bestellen.

Peugeot lanceerde de 807 in het voorjaar van 2002. Sinds die tijd zijn er meer dan 150.000 stuks van geproduceerd. Om de auto up-to-date te houden voert Peugeot een kleine facelift door. Het meest opvallend is de komst van diverse chromen accenten op de grille, de achterzijde, de stootlijsten en de deurgrepen. Bovendien werd het logo op de voorzijde iets vergroot en is het hoger geplaatst. Tevens komen twee nieuwe carrosseriekleuren beschikbaar: Bleu de Rhodes en Gris Moondust.

Luxueuzer interieur

Nieuws Peugeot 807In het interieur zien we subtiele aanpassingen die het interieur een iets luxueuzere uitstraling geven. Daarnaast een nieuwe, wat donkerder bekleding op SR en ST, en bij de optie leer is er voortaan keuze uit zwart of lichtgrijs leer. De praktische eigenschappen zijn uiteraard nog steeds aanwezig. De 807 heeft een modulair interieur met tot acht zitplaatsen en talloze opbergvakken.

Nieuwe 2.2 HDiF dieselmotor

Nieuws Peugeot 807De meest noemenswaardige wijziging is de komst van de 2.2 HDiF motor die we al kennen uit de 607 en 407. De motor maakte onlangs ook zijn entree in de vernieuwde Lancia Phedra, het zustermodel van de 807. De motor ontwikkelt een vermogen van 170 pk en een maximum koppel van 370 Nm bij 1.500 toeren per minuut. De prijs van deze versie bedraagt EUR 45.768,- incl. BTW en BPM. In het voorjaar komt naast de handgeschakelde zesbak, ook een automatische zesbak leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model