Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot 308 14% bijtelling

Nieuws: Peugeot 308 14% bijtelling

Peugeot 308 Berline wederom met 14% bijtelling

27.01.2015

‘Je voelt je lekkerder in een Peugeot’ krijgt wat de fabrikant betreft een nieuwe invulling voor zakelijke rijders in 2015. Voor hen is er namelijk goed nieuws te melden. De Peugeot 308 Berline is dit jaar opnieuw te rijden met 14% bijtelling en om dit te vieren is er voor de vijfdeurs de Blue Lease Executive in het leven geroepen.

Ben je een zakelijke rijder en mag je een nieuwe auto van de zaak uitzoeken? Dan loont het om het gamma van Peugeot eens te bekijken. Zij hebben voor het jaar 2015 de Peugeot 308 Berline Blue Lease met de 120 pk krachtige 1.6 BlueHDi dieselmotor opnieuw in aanmerking gekregen voor 14% bijtelling. Om dit te vieren komen de Fransen met de Blue Lease Executive voor de vijfdeurs hatchback. Dit extra aangeklede model wordt standaard uitgerust met onder meer een glazen panoramadak, parkeerhulp voor en achter, getinte achterste zijruiten en touchscreennavigatie.

20% bijtelling
Liever een automatische transmissie, meer vermogen of de station hebben? Dan moet je de stap wagen naar 20% bijtelling. Voor een automaat dien je de 1.6 BlueHDi met 120 pk of 2.0 BlueHDi met 150 pk te kiezen. Laatstgenoemde kan overigens zowel met een handgeschakelde als automatische transmissie worden geleverd, beiden kennen trouwens zes verzetten.
Naast deze twee dieselmotoren komt eveneens de 1.2 PureTech driecilinder benzinemotor in aanmerking voor 20% bijtelling. Het maakt dan niet uit of je voor de 110 pk of 130 pk variant kiest. De sterkste van de twee heeft ook nog de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan de zestraps automaat. De prijzen zijn overigens nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model