Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot 208

Nieuws: Peugeot 208

Peugeot lanceert gelimiteerde 208 Griffe

26.07.2012

Nu de Peugeot 208 een bekende in het straatbeeld begint te worden is het tijd voor de eerste speciale uitvoering. De Griffe is van alle gemakken voorzien en onderscheidt zich met zijn bekleding en lichtmetaal.

De Peugeot 208 is nu een paar maanden op de markt en steeds vaker komen we hem tegen op de Nederlandse wegen. Peugeot wil voorkomen dat de aandacht op haar belangrijkste troef verslapt en lanceert daarom nu de 208 Griffe. Deze rijk aangeklede variant is gebaseerd op de 5-deurs 1.4 VTi met Allure-uitrusting en valt op door zijn interieurafwerking. De stoelen zijn namelijk voorzien van een lederen bekleding die bovendien in two-tone is uitgevoerd als je kiest voor Gris Aluminium of Noir Obsidien als lakkleur. Aan de buitenzijde is de Griffe herkenbaar aan de speciale, tweekleurige 16 inch velgen.

280 stuks
Bovenop de Allure-uitrusting is de Griffe voorzien van een uitgebreid navigatiesysteem met de belangrijkste routekaarten, extra getinte achterruiten, lederen middenarmsteun, parkeerhulp achter en elektrisch inklapbare spiegels. Het geheel komt voor € 20.990,- in de prijslijst te staan, wat een meerprijs van € 1.940,- betekent. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn want slechts 280 exemplaren zullen naar Nederland gehaald worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model