Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot 208

Nieuws: Peugeot 208

Instap Peugeot 208 ook met 14%

16.04.2013

Peugeot heeft dankzij een geringe optimalisatie de CO2-uitstoot van de instap 208 met vier g/km teruggedrongen. Exact genoeg om het benzinemodel een plaatsje in de 14% bijtellingscategorie te geven, vermoedelijk tot vreugde van vele zakelijke rijders.

Peugeot heeft met de zuinige 208 1.0 VTi het rijk niet alleen. Ook de Nissan Micra, Renault Clio en de Toyota Yaris Hybrid zijn te verkrijgen met een benzinemotor in combinatie met 14% bijtelling. Peugeot weet zich bij dit drietal te voegen dankzij een kleine update aan de aandrijflijn, waardoor de uitstoot van 99 naar 95 g/km daalt. Particuliere rijder profiteren overigens ook, nog het gehele jaar rijd je met de 208 1.0 VTi wegenbelastingvrij.

Voordelig
De Peugeot 208 VTi zal als Access leverbaar zijn en kost minimaal € 13.290,-. Standaard is de Access uitgerust met ESP, zes airbags, boordcomputer en cruise controle. Naast de standaarduitvoering levert Peugeot de 208 tevens als 'Blue-Lease' uitvoering voor de zakelijke markt.

De Peugeot 208 1.0 VTi is per direct te bestellen en staat vanaf eind juni bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model