Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Peugeot 107

Nieuws: Peugeot 107

Prijskaartje opgefriste Peugeot 107

31.01.2012

Rijden in de vernieuwde 107 kan vanaf 8.390 euro. Dat maakt Peugeot bekend. Wie een unieke 107 wil moet snel beslissen. Om de marktlancering in maart luister bij te zetten lanceert Peugeot de Premiere-uitvoering met een oplage van slechts 500 stuks.

Peugeot houdt het programma eenvoudig door de vernieuwde 107 slechts in twee carrosserievarianten en evenveel uitrustingniveaus te leveren en allen te voorzien van de 68 pk sterke 1.0 liter driecilinder. Vervolgens is er nog wel keus uit zelf schakelen of dit over te laten aan een 2Tronc-automaat, feitelijk een gerobotiseerde handbak.

Prijzen
Peugeot 107De vanafprijs begint dus bij 8.390 euro. Voor dat geldt krijg je de driedeurs 107 Acces met aan boord onder andere twee airbags, een in hoogte verstelbaar stuur en van binnenuit verstelbare buitenspiegels. De 300 euro duurdere vijfdeurs versie voegt hier dan nog uitklapbare ruitjes op de achterportieren aan toe. Wie airco wenst kan beter kiezen voor het Accentpakket. Die is er vanaf 8.589 euro. Het tweede uitrustingniveau, Active genaamd, kent bovenop de standaarduitrusting nog centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór, zijairbags, een radio/CD-speler met vier speakers, toerenteller en twee hoofdsteunen achter op de in delen neerklapbare achterbankleuning. Uiterlijke verschillen met het basismodel zijn er ook, te weten buitenspiegels en deurgrepen uitgevoerd in de carrosseriekleur, zwarte stootstrips op de portieren, geïntegreerde mistlampen vóór en de met een chroomstrip afgewerkte voorbumper. De meerprijs van de Active-uitrusting bedraagt 1.200 euro.

107 Première
Voor de snelle beslisser heeft Peugeot speciaal de 107 Première samengesteld. Die is gelimiteerd tot 500 exemplaren en is altijd gespoten in metallic lak Noir Caldera. Als basis dient de Active-uitvoering. Airconditioning, Bluetooth- en USB-aansluiting, vloermatten met exclusief stiksel, een handschoenenkastje een klep zijn standaard. Ook een met leer bekleed stuurwiel en een aluminium pookknop behoren tot de uitrusting, net als aluminium dorpellijsten en LED-dagrijverlichting. De Première is er vanaf 10.500 euro voor de 107 met twee portieren en handgeschakelde 5-bak.

107 Blue Lease
Speciaal voor de leaserijder is er de 107 Blue Lease. Traditioneel beschikt dit model over een specifieke uitrusting. Daartoe behoren onder meer centrale vergrendeling, elektrisch bedienbare ramen vóór, airconditioning en radio/CD-speler met twee speakers. Prijzen beginnen bij 8.860 euro.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model