Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Pagani Huayra

Nieuws: Pagani Huayra

Hi-end audio in Pagani Huayra

09.03.2013

Het Italiaanse Sonus faber heeft samen met Pagani een high-end audiosysteem voor de Huayra ontwikkeld. Daarmee zoeken de beide fabrikanten, die streven naar het beste van het beste, elkaar voor de eerste keer op. En met een spectaculair resultaat.

Als het op exclusieve carhifi aankomt zijn (dure) autofabrikanten bijzonder nationalistisch. Zo doet Spyker het met Kharma, Land Rover met Meridian, Porsche met Burmester, Bentley met Naim en nu dus Pagani met Sonus faber. Gedurende de Autosalon van Genève zal Pagani op haar stand een Huayra tentoonstellen voorzien van een zeer hoogwaardige muziekinstallatie van het eveneens in Italië geboren en getogen hifibedrijf. De reden dat specifiek voor Sonus faber is gekozen is niet alleen omdat zij bekend staan om een fantastische geluidsweergave, maar ook omwille van de manier waarop ze dit weten te verpakken. De huiskamerlijn van Sonus faber behoort steevast tot de visueel meest begeerlijke speakers in de hifiwereld, en ook die in de Huayra zijn ogenschijnlijk eerder kunstwerken dan luidsprekers. Als heuse naverbranders rijzen een tweetal speakers uit het compartiment achter de stoelen. Prachtig!

Hebben!
In totaal levert het Sonus faber-systeem in de Italiaanse hypercar een stevige 1.200 Watt. Voldoende om de te respecteren 700 pk sterke AMG-V12 te overstemmen. De prijs van de muziekinstallatie is niet bekend, en dat doet er ook niet toe. Wie 1 miljoen, exclusief belastingen, over heeft voor een auto, zal zijn hand niet omdraaien voor een accessoire van enkele duizenden, zo niet tienduizenden euro's. Dat wil je gewoon hebben. Punt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model