Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Pagani Huayra

Nieuws: Pagani Huayra

De Pagani Huayra Clear Carbon Edition

12.03.2012

Het gaat Pagani voor de wind. Reeds 85 bestellingen heeft het voor de nieuwe Huayra ontvangen en zicht op meer is er met het uitbreiden van het dealernetwerk. Sowieso wordt 2012 een enerverend jaar voor Pagani. De nieuwe fabrieksfaciliteit moet klaar, net als de eerste 25 Huayra’s, waaronder de Clear Carbon Edition, het pronkstuk van Pagani in Genève.

Verleden jaar opende Pagani meerdere verkooppunten in Saoedi-Arabië, Thailand, Groot-Bittanië en Amerika. Na zeven jaar ontwikkelen is de Huayra eindelijk gereed om in productie te gaan. Nog voor de komende jaarwisseling wil Pagani 25 klanten verblijden met hun nieuwe aanwinst. De productieagenda van 2013 zit met 40 te bouwen exemplaren ook al vol. De overige 20 orders worden verschoven naar 2014 en 2015. Grote kans dat dit er nog meer worden nadat de dealeropeningen in China, Japan en India voltooid zijn. In april worden de eerste Huayra's afgeleverd.

Kaal
Pagani HuayraAlsof Pagani de handen al niet vol genoeg heeft, presenteren ze in Genève de Huayra Clear Carbon Edition om - uiteraard - nog meer zieltjes voor zich te winnen. Feitelijk is het shownummer net als iedere andere Huayra, maar dan met nog meer exterieurpanelen van carbon en zonder lakkleur. Achterin ligt een 700 pk en 1.000 Nm sterke 6.0 liter V12 van Pagani's trouwe partner Mercedes-AMG.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model