Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Zafira

Nieuws: Opel Zafira

Opel onthult Zafira Concept

08.02.2011

Geheel uit het niets gunt Opel ons een blik op de nieuwe Zafira. De Zafira Tourer Concept zoals de getoonde ‘geest’ heet, is de belangrijkste knaller van het Duitse merk tijdens de Autosalon.

We hebben de lounge concept geprobeerd te combineren met een auto, "zegt Mark Adams, Vice President van Opel / Vauxhall Design. "Een lounge is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte en kunt ontspannen, een plek waar je echt wilt zijn. We wilden hetzelfde gevoel bieden in een MPV en een lounge ontwikkelen waar je graag je tijd wil besteden." Fraaie marketingtermen, maar Opel zegt er alles aan te doen om het ruimtelijke en ontspannende gevoel te benaderen. Het gebruik van veel glas, een flexibel interieurontwerp en hoogwaardige materialen zijn hier een voorbeeld van.

Opgeblazen Ampera
Het interieur mag wellicht het belangrijkste speerpunt zijn geweest voor de ontwerpers, ook het exterieur verschilt flink veel van zijn voorganger. Verrassend is het ontwerp echter niet, de getoonde afbeelding doet ons namelijk sterk denken aan een opgeblazen Ampera. Dynamisch en geheel in lijn met de familie is het design zodoende wel.

Hoe het model er daadwerkelijk uitziet in een metalen jas kunnen we op één maart ontdekken als de deuren van de Autosalon van Genève zich openen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model