Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Vivaro Performance Concept

Nieuws: Opel Vivaro Performance Concept

Gelimiteerde sport Van

25.10.2007

Speciaal voor de ´sportieve´ ondernemer presenteert Opel de Vivaro Performance Concept. De auto is gespoten in een unieke kleur, beschikt over een sportieve bodykit en een aangepast interieur. De conceptcar is een voorbode van een gelimiteerde Vivaro die Opel in Nederland op de markt zal brengen.

Nieuws Opel Vivaro Performance ConceptDe door Opel op de BedrijfsautoRAI onthulde Vivaro Performance Concept vormt de aanzet tot een speciale versie van de Vivaro. Dit model zal exclusief in Nederland op de markt komen. Dat alles heeft te maken met het feit dat het optisch tunen van bestelauto´s in ons land zeer populair is. Opel speelt daar nu op in door op basis van de conceptauto een gelimiteerde versie van de Vivaro uit te brengen. Die is gewoon voorzien van de 2.5 liter CDTi-motor met een vermogen van 146 pk, maar is optisch sportief aangekleed.

Sportieve en luxe uitrusting

Nieuws Opel Vivaro Performance ConceptDe Vivaro Performance Concept is gebaseerd op de Vivaro met dubbele cabine (L2). Dat model beschikt over vijf zitplaatsen en kan daardoor als gewone personenauto worden gebruikt. Het model is sportief aangekleed dankzij onder meer de voorspoiler, voorrruitspoiler, zijskirts en achterspoiler. Maar ook de achterbumperspoiler, de lichtmetalen velgen en de speciale VPC-badges maken de auto tot een sportief model. Het interieur wordt aangekleed met speciale bekleding in stof en leer, getinte ramen en een uitklapbare armsteun. De uitrusting bestaat uit onder meer airconditioning, parkeersensoren, een licht-/regensensor en een navigatiesysteem.

Gelimiteerd op 100 exemplaren

Opel levert deze speciale Vivaro enkel in zwart en zilver metallic. Helaas is de kleur Arden Blue enkel voorbehouden aan deze conceptcar. De oplage is beperkt tot 100 exemplaren. De prijzen beginnen bij € 34.900,- (ex BTW/BPM).

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model