Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Vectra

Nieuws: Opel Vectra

Opel Vectra enkel nog in luxe uitvoering

18.12.2007

Opel levert de Vectra vanaf heden nog maar in één uiterst complete uitvoering. Met de op stapel staande opvolger van de Vectra - de Insignia - neemt Opel waardig afscheid van het model. Om die reden worden de Vectra, Vectra GTS en Vectra Stationwagon enkel nog geleverd als Temptation/Exclusive.

In de zomer van 2008 zal Opel tijdens de London Motor Show het doek trekken van de Insignia. De Insignia is de opvolger van de Vectra en daarmee verdwijnt deze naam na 20 jaar uit de Opel-showrooms. Opel wil stijlvol afscheid nemen van de Vectra en levert het model dan ook enkel nog als zeer complete Temptation/Executive. Uiteraard blijft ook de OPC nog gewoon leverbaar.

Rijke uitrusting

Nieuws Opel VectraDe standaarduitrusting van de Temptation/Executive is zeer compleet. Standaard beschikt het model over zaken als climate control, een middenarmsteun vóór, radio/CD-speler met negen speakers, een boordcomputer, een geintegreerd navigatiesysteem met kleurenscherm en elektrisch verstelbare en te verwarmen buitenspiegels. Maar ook zaken als een regensensor, lichtsensor, parkeersensoren vóór en achter maken onderdeel uit van de standaarduitrusting. Bluetooth-technologie voor handsfree bellen maakt het plaatje compleet. Bij de Vectra Stationwagon voegt Opel hier bovendien dakrails, donker getinte ramen achter en een elektrisch bedienbare achterklep aan toe.

Prijzen

Opel levert de Vectra in alle drie de carrosserievarianten en met een uitgebreid motorengamma. De Opel Vectra Temptation/Executive is leverbaar vanaf € 28.095,- (Vectra vierdeurs 1.6 ECOTEC). De dieseluitvoeringen zijn er vanaf € 33.035,- (Vectra vierdeurs met 1.9 CDTi 100 pk ECOTEC-motor).

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model