Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Tigra TwinTop Linea Nera

Nieuws: Opel Tigra TwinTop Linea Nera

Look-a-like softtop cabriolet

26.02.2008

Opel tovert de Tigra TwinTop om tot een look-a-like softtop cabriolet. Het dak is bij deze speciale Linea Nera-uitvoering uitgevoerd met canvasbekleding. Bovendien is deze speciale Tigra TwinTop voorzien van een rijke standaarduitrusting.

Opel wil de Tigra TwinTop een chiquer uiterlijk meegeven. De Duitse fabrikant presenteert dan ook de speciale Linea Nera-uitvoering. Het meest opvallend daarbij is dat de stalen opklapbare hardtop is afgewerkt met bordeauxrode canvasbekleding. Daardoor heeft de Tigra de look van een softtop met een klassieke stoffen cabriokap, zonder de voordelen van een hardtop te verliezen.

Rijke en luxueuze uitrusting

Opel TigraTegelijkertijd is deze speciale Linea Nera voorzien van een rijke standaarduitrusting. Onder meer zwart lederen stoelen met zilverkleurige stiksels, stoelverwarming, lederen stuurwiel, airconditioning, mp3-compatibele radio/cd-speler, boordcomputer, metallic lak, aluminium sportpedalen, veiligheidsgordels en tapijten met bijpassende zilverkleurige stiksels en lichtmetalen 17" -velgen met vijf spaken.

Drie motoren

Opel TigraKlanten kunnen kiezen uit een 1.4 (90 pk), een 1.8 (125 pk) of een 1.3 CDTI (70 pk). De motoren worden aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak gekoppeld, terwijl de 1.4 TWINPORT ook kan worden besteld met een gerobotiseerde Easytronic handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tijdens de Autosalon van Genève zal de Tigra TwinTop Linea Nera zijn debuut beleven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model