Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Mokka

Nieuws: Opel Mokka

Vanafprijs Opel Mokka bekend gemaakt

14.08.2012

In de aanloop naar de marktintroductie heeft Opel de vanafprijs van de Mokka bekend gemaakt. De prijzen van de Opel Mokka zullen op vijf euro na beginnen bij tweeëntwintigduizend euro.

Met een vanafprijs van € 21.995,- is de nieuwe Mokka scherp geprijsd volgens Opel. En daar kunnen de Duitsers best eens gelijk in hebben. De 4,28 meter lange Opel Mokka is daarmee een kleine duizend euro goedkoper dan de Mitsubishi ASX (4,30 meter in lengte) en zo staat de voordeligste Hyundai ix35 in de prijslijst vanaf € 23.995,-. De net als de Zuid-Koraanse crossover twintig centimeter langere Volkswagen Tiguan kent zelfs een vanafprijs van € 29.790,-. Het kleinere formaat van de Mokka zie je overigens zoal in de totale bagageruimte van 1.392 liter terug, wat gemiddeld 150 liter minder is dan de zojuist genoemde concurrenten. Op de twee zitrijen is er totaal plaats voor vijf personen, aldus Opel.

Drie motoren
De Mokka die met voorwiel- of vierwielaandrijving besteld kan worden is leverbaar met drie verschillende motoren. Een atmosferische 1.6 met 117 pk en standaard start/stop vormt de instapper, gevolgd door de 1.4 Turbo, met 140 de sterkste benzinemotor. Wie wil dieselen zit vast aan de 1.7 CDTI met 130 pk en 300 Nm aan trekkracht. Als enige kan deze motor in combinatie met handbak of automaat besteld worden.

18 inch
Meer details zoals de overige prijzen alsmede de verschillende uitrustingniveaus zal Opel kort voor de marklancering (in oktober) bekend maken. De Edition- en Cosmo-uitvoering rollen in ieder geval standaard op 18 inch wielen en in de optielijst staan zoal het Adaptive Forward Lighting-syteem, Opel Eye Camera en de (ingebouwde) Flex-Fix fietsendrager met een maximale capaciteit van drie fietsen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model