Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Opel Mokka

Nieuws: Opel Mokka

Steinmetz doet Opel Mokka

08.11.2013

De bekendste tuner van Opel is veruit Irmscher, maar ook Steinmetz kan er wat van. Om hun kunsten nogmaals te vertonen hebben de Duitsers zich nu vergrepen aan de Mokka.

Wielen maken de auto en daarom heeft Steinmetz de Opel Mokka allereerst maar eens op groot lichtmetaal gezet. De two-tone velgen hebben een diameter van 19 inch met daar omheen 225 mm breed schoeisel, en als vanzelfsprekend is er gekozen voor het type ST10, het klassieke design van Steinmetz. Door de 'open' spaken komt de remmerij mooi bloot te liggen en als we de tuner moeten geloven is het aanzicht wanneer ze draaien minstens zo'n lust voor het auto-minnende oog.
Stoer wordt de Opel Mokka vooral met een bullbar op de neus en treebuizen onder de dorpels, die beide matzwart worden gelakt. Aan de voorzijde is er verder nog een honinggraat grille te verkrijgen zonder Opel's beeldmerk, terwijl de achterzijde opgekalefaterd kan worden met een verchroomd uitlaatsierstuk. Optioneel is een complete eindpijp leverbaar met aan weerzijden zo'n sierstuk.

Wegligging
De relatief hoge Mokka is van nature afgestemd op comfort, wat hem lichtjes laat overhellen in bochten. Maar door hem met 25 millimeter te verlagen met kortere en stijvere veren wordt dat laatste vrijwel geëlimineerd, zonder aan comfort in te boeten is de claim. Om kenbaar te maken dat Steinmetz hiervoor verantwoordelijk is, is er een sticker voorhanden. Je hebt de keuze uit zilveren of zwarte letters.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model