Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Opel Meriva

Nieuws: Opel Meriva

Van binnenuit de nieuwe Mervia

21.01.2010

Opel begon het nieuwe jaar met een kersverse Meriva. De nieuwe MPV is in veel opzichten anders dan zijn voorganger, met name een stuk dynamischer. Dat geldt tevens voor het interieur waarop we tot heden nog geen zicht hadden. Er is namelijk een foto van het dashboard opgedoken.

Opel MerivaDe afbeelding toont het blikveld van de toekomstige Meriva-rijder (Vauxhall) uit Groot-Britannië. Maar er is zelfs geen fantasie voor nodig om het dashboard van 'onze' Meriva voor ogen te zien. Kwestie van denkbeeldig het stuurwiel aan de linkerkant plaatsen. Maar goed, Opel heeft duidelijk evenveel werk gemaakt van het interieur als van het exterieur. Uiteraard beloven de Duitsers een hogere kwaliteit van de gebruikte materialen, en kijkend naar de laatste uitwerpselen (Insignia, Astra) van het merk kunnen we daar ongetwijfeld vanuit gaan. Wat ontwerp betreft is het één vette knipoog naar de zojuist genoemde familieleden waarbij het fungehalte wordt bepaald door een two-tone kleurige invulling. Het ziet er op het eerste oog allemaal keurig uit en bovendien een stuk speelser. Dit moet ook wel wil Opel de meer jeugdige automobilist bereiken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model