Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Opel Meriva

Nieuws: Opel Meriva

Irmscher sponsort Opel Meriva

04.05.2010

Early adaptors van de nieuwe Opel Meriva opgelet! Ruim voordat de Meriva op de oprit staat heeft Irmscher een opleukprogramma voor de MPV in de schappen klaarliggen. Het verlekkeren kan dus beginnen.

Irmscher is er nogal vroeg bij dus het aanbod aan accessoires voor de nieuwe Meriva is vooralsnog beperkt. Toch omvat het verfraaiinggamma voldoende om jouw Meriva dat van de buurman te onderscheiden.

Mogelijkheden
Opel MerivaVoor het exterieur kan Irmscher nu al een sportieve grille (met zilverkleurige of carbon look sierstrip), een in de carrosseriekleur gespoten dakspoiler en een tweetal wieldesigns aanbieden. De Stila is verkrijgbaar in de maat 16 of 18 inch en kosten respectievelijk € 895,- en € 1.790,- voor een set exclusief schoeisel. De Evo Star meet enkel 18 inch, maar is te bestellen in twee tinten. Afgewerkt met een zilveren finish bedraagt de setprijs exclusief banden € 1.790,-. De exemplaren in het zwart zijn honderd euro duurder. Bijpassende naafkapjes met daarop het Irmscher-logo maken het lichtmetaal compleet. Aansluitend bevat de accessoirelijn nog een verchroomd sierstuk voor de einddemper en een verlagingset dat de bodemvrijheid van de Meriva 30 mm kleiner maakt en de wegligging naar een hoger niveau tilt. De nieuwe Opel Meriva staat in juli bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model