Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Meriva Concept

Nieuws: Opel Meriva Concept

Meriva met suicide doors!

21.02.2008

De nieuwe Opel Meriva krijgt sucide doors. Dat is opvallend en gewaagd, maar Opel wil zich hiermee onderscheiden van de massa. Op de Autosalon van Genève krijgen we een voorproefje van de nieuwe Meriva die daar als conceptcar debuteert. Een nieuwe teaser geeft ons alvast een indruk.

Opel MerivaOpel heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt met haar MPV-modellen in diverse klassen. De Agila, Meriva en Zafira zijn zeer populair. Onlangs presenteerde Opel de nieuwe Agila en onderging de Zafira een facelift. Ook voor de Meriva staat een vernieuwing op stapel. Volgend jaar debuteert een volledig nieuw model waarvan we op de Autosalon van Genève 2008 een voorproefje krijgen. Het meest opvallend aan de auto is niet alleen zijn dynamische styling maar ook het feit dat de auto zogenaamde suicide doors krijgt. Daarbij openen de portieren in tegenovergestelde richting van elkaar. Net zoals bijvoorbeeld de Rolls-Royce Phantom en Mazda RX-8. Op 4 maart debuteert de Meriva Concept. Wij houden u op de hoogte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model