Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Junior

Nieuws: Opel Junior

Striptease(r) rond Opel Junior

18.04.2012

Die schimmige afbeeldingen of raadselachtige detailfoto’s van nog te onthullen nieuwe auto’s hebben we nu wel gezien. Dat moet ook Opel gedacht hebben bij het bedenken van de teasercampagne rond hun nieuwe A-segmenter. En dus bedachten ze een andere vorm van opwarmen, en wel via een striptease(r).

De betreffende strip rond de nieuwe, kleine vooralsnog genoemde Junior is te vinden op de Facebook-pagina van Opel. Een team van veelal jonge enthousiastelingen verklapt daarin enkele details van de nieuwbakken Opel, maar zonder daarbij al teveel bekend te maken zoals de definitieve naam.

Verklapt
Junior is dus slechts een werktitel, de daadwerkelijke modelnaam zal vermoedelijk Allegra zijn. In ieder geval zit er volgens de strip geheel volgens Opel's traditie een 'a' in. Ook wordt alvast verklapt dat de auto ongeveer 3.70 meter lang is, twee portieren, vier zitplaatsen en veel personaliseringsmogelijkheden bevat en volgens de fabrikant 'kleurrijk' van karakter is. Begin 2013 komt hij op de markt.

Op 8 mei zal Opel meer bekendmaken over hun toekomstige benjamin. Inclusief de uiteindelijke naam.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model