Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Insigniga Grand Sport

Nieuws: Opel Insigniga Grand Sport

Eerste details Opel Insignia Grand Sport

27.10.2016

De Insignia is toe aan een tweede generatie. En daarbij wil Opel nog meer zijn rol als topmodel van het merk gaan benadrukken. De toevoeging 'Grand Sport' moet dat benadrukken.

Opel is trots op de Insignia Grand Sport. Zo trots dat ze ons alvast een klein voorproefje geven van het model dat op stapel staat. Nu kennen we de gecamoufleerde prototypes inmiddels van onze eigen spyshots, maar niet eerder zagen we de huidige generatie Insignia en de nieuwe zo prachtig naast elkaar.

Groter, maar lichter
Met de Insignia Grand Sport groeit Opel's topmodel. Hij heeft een aanzienlijk langere wielbasis (+ 9 cm) en de wielen zijn bovendien dichterbij de hoeken van de carrosserie geplaatst. Dat moet de interieurruimte verbeteren, maar ook de rij-eigenschappen naar een hoger niveau tillen. Wat daar ook aan bijdraagt is de gewichtsbesparing van 175 kg.

Monza Concept als inspiratie
Qua design zal de Insignia Grand Sport sterk aanleunen tegen de in 2013 gepresenteerde Monza Concept. Of dat ook betekent dat bijvoorbeeld het volledig in schermen gehulde interieur daardoor het productiestadium bereikt? Laten we het hopen! De nieuwe Insignia zal in maart op de Autosalon van Genève zijn werelddebuut beleven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model