Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Insignia

Nieuws: Opel Insignia

Uitgelekt: officiële foto´s Opel Insignia

16.04.2008

De langverwachte Opel Insignia laat voor het eerst zijn gezicht zien. Op internet circuleren de eerste officiële foto´s van de Vectra-opvolger. Aanstaande vrijdag zal Opel de auto officieel onthullen en dan hebben we ook de beschikking over alle details.

Het is één van de meest besproken auto´s van het afgelopen jaar; de Opel Insignia. De opvolger van de Vectra is al om tal van redenen veel in het nieuws geweest. Zo kondigde Opel na vele geruchten de naam van het model aan, werden er eigen spyshots verspreid, bracht Opel een foto van de achterlichtunit naar buiten en werd er aandacht besteed aan de moderne koplamptechniek van het model. Naast de goed geoliede marketingmachine van Opel zelf reden testrijders de auto ook dikwijls in de kijken. Onze fotograaf heeft de Insignia vele malen weten te betrappen.


Embargo gebroken

Opel InsigniaNu is dan eindelijk het moment dat we de Insignia in vol ornaat kunnen laten zien. Opel had de foto´s nog graag geheim gehouden tot aanstaande vrijdag, maar het embargo lijkt niet overal te zijn gerespecteerd. Op de foto´s kunnen we duidelijk zien dat Opel een stapje hogerop wil. De Insignia heeft een chique uitstraling en het lijkt dat er in het interieur mooie materialen zijn gebruikt.

Vrijdag meer informatie

Aanstaande vrijdag onthullen wij u alle details van de Insignia.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model