Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Insignia

Nieuws: Opel Insignia

Tipje van de sluier: de Opel Insignia

04.12.2007

Opel presenteert in de zomer van 2008 de opvolger van de Vectra. In aanloop naar die introductie heeft Opel bekend gemaakt dat de auto officieel de naam Insignia zal gaan dragen. Het design zal sterk overeenkomen met het design-DNA dat we op de GTC conceptcar hebben gezien.

Opel maakt zich op voor de introductie van de Insignia. De middenklasse sedan is de opvolger van de Vectra en daarmee begint Opel aan een compleet nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Het erfgoed van Opel's middenklasse sedans gaat terug tot 1970 met de lancering van de Ascona. Met in totaal 4,4 miljoen verkochte modellen werd de Ascona een groot succes. Met 5,5 miljoen verkochte exemplaren overtrof Opel die mijlpaal met de Vectra. Maar ook aan dat hoofdstuk komt een einde. Het nieuwe hoofdstuk wordt geopend met de introductie van de Insignia.

Design-DNA van GTC Concept

Nieuws Opel InsigniaOpel's nieuwe middenklasse sedan zal zijn showdebuut beleven op de London Motor Show in juli 2008. In aanloop naar die introductie heeft Opel officieel bekend gemaakt dat de auto Insignia gaat heten. Qua design blijft het gissen en moeten we het doen met deze teaser en de eerder verschenen spyshots. Opel belooft echter wel dat het design sterke overeenkomsten zal vertonen met de eerder gepresenteerde Insignia conceptcar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model