Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Insignia OPC

Nieuws: Opel Insignia OPC

Sneak preview

06.02.2009

De auto op deze foto is een voorbode van de Opel Insignia OPC. Tijdens een besloten bijeenkomst werd deze conceptcar van het Insignia-topmodel gepresenteerd. Als voorbode voor de Insignia OPC debuteert deze conceptcar in maart op de Autosalon van Genève. Het productiemodel staat dit najaar op de IAA in Frankfurt.

In 2007 wist Opel voor een behoorlijke verrassing te zorgen met de presentatie van de Opel GTC Concept coupé. De spannende lijnvoering van deze conceptcar viel goed in de smaak bij het publiek en was volgens Opel een voorproefje van wat komen zou. En inderdaad, in de Insignia zien we tal van elementen van die conceptcar terug. De overeenkomst wordt pas echt groot bij het OPC-model van Opel´s nieuweling. De Insignia OPC toont duidelijk de ´slagtanden´ aan de voorzijde die de GTC Concept zo´n dik uiterlijk gaven.

Presentatie in Genève
Opel InsigniaVeel is er nog niet over het model bekend. Opel claimt echter dat een rondje Nürburgrging - en ze hebben er heel wat gemaakt - zo´n 8 minuten in beslag neemt. Dat alles is te danken aan de ongeveer 320 pk sterke zescilinder benzinemotor met dubbele turbo. Krachtige remmen, sportstoelen, een speciaal onderstel en passende wielen staan ongetwijfeld op de lijst met standaardfeatures van de Insignia OPC. We wachten het nog even af!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model