Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Insignia OPC

Nieuws: Opel Insignia OPC

Krachtige Opel ooit geprijsd

07.08.2009

Opel heeft de prijzen van haar krachtigste model tot nu toe bekend gemaakt. Het gaat hier om de Insignia OPC die minimaal een bedrag van €62.350,- op het prijskaartje laat noteren.

De Opel Insignia OPC is met 325 pk de krachtigste Opel ooit. De maximale trekkracht van de 2.8 liter V6-benzinemotor met turbo bedraagt 435 Nm. Dankzij deze cijfers sprint de OPC in exact 6 seconden naar de 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. De Opel Insignia OPC is leverbaar in drie carrosserievarianten: als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback en als Sports Tourer. De verkoopprijs van de Opel Insigna OPC als vierdeurs sedan is € 62.350,-. De vijfdeurs hatchback kost € 400,- meer. De OPC-uitvoering van de Opel Insignia Sports Tourer is te koop vanaf € 64.150,-.

Recaro-sportstoelen
Opel InsigniaTegelijkertijd met zijn markintroductie beleeft de Opel Insignia OPC een primeur: het is de eerste uitvoering waarin de Recaro Ergonomische Sportstoelen leverbaar zijn. Deze optie kost € 2.045,-. Zowel de bestuurderstoel als de voorste passagierstoel is elektrisch verstelbaar. De sportstoelen worden standaard geleverd met geperforeerde lederen bekleding.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model