Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Opel Insignia Cross4

Nieuws: Opel Insignia Cross4

Opel Insignia Cross4 komt van Irmscher

15.02.2012

Kort voor de jaarwisseling doken er foto’s op van een opgeruwde Insignia Sports Tourer. We twijfelden over de echtheid van de beelden, maar Opel verlost ons nu van deze onzekerheid. Hij bestaat echt, en is afkomstig van Irmscher.

Irmscher, naast OPC de hofleverancier van Opel-accessiores, gaat de Insignia Cross4 een podium bieden op de Autosalon van Genève. Het gaat feitelijk nog om een studie, maar de intentie om het model in beperkte serie te produceren is er zeker.

Tegen een stootje
Opel Insignia Cross4Het recept van de Insignia Cross4, die gebaseerd is op de Sports Tourer 4x4, is overeenkomstig aan dat van andere soortgelijke modellen als de Volvo XC70, Peugeot 508 RXH en Volkswagen Passat Alltrack. Rondom zijn er kunststoffen opzetstukken aangebracht om de auto een stoer en robuust uiterlijk mee te geven. Ferme bodemplaatbeschermers bevat de Cross4 om zodoende tegen een stootje te kunnen wanneer van de gebaande paden wordt afgeweken. Verder bestaan de ingrediënten van de Cross4 uit zijskirts, een dakspoiler, een uitlaatsysteem met vier sierpijpen en grote 20 inch wielen. Een aangepast, maar niet verhoogd onderstel en een krachtiger remsysteem zijn in de maak.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model