Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel GT

Nieuws: Opel GT

Irmscher tuned de Opel GT

30.08.2007

Opel-tuner Irmscher heeft zich bekommerd om de Opel GT. De achterwielaangedreven roadster krijgt dankzij Irmscher de beschikking over een vermogen van 315 pk, een extra sportief aanzien en een verder geoptimaliseerd sportonderstel.

Nieuws Opel GTSubtiele sportiviteit, zo kan de Opel GT van Irmscher het beste worden omschreven. Zo heeft Irmscher een voorspoiler onder de bumper gemonteerd die voor net iets meer neerwaartse druk moet zorgen. Eveneens in het oog springend zijn de 19 inch lichtmetalen wielen met 245/40 ZR19 banden. Aan de achterzijde zien we twee uitlaatpijpen die onderdeel uitmaken van het speciale sportuitlaatsysteem.

315 pk turbomotor

Onderhuids is het onderstel op tal van punten aangepast. Irmscher garandeert daarmee een nog strakker en sportiever weggedrag. De 2.0 liter turbomotor in de GT levert standaard een vermogen van 264 pk maar in de Irmscher GT is 315 pk voor handen. En dat zorgt voor lekker veel spektakel!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model