Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel GT Concept

Nieuws: Opel GT Concept

Opel kondigt 'adembenemende' GT Concept aan

14.01.2016

Zal het dan eindelijk toch… een nieuwe Calibra? Opel weet de spanning er in elk geval goed in te brengen met het aankondigen van de GT Concept.

Met 2017 in zicht, waarom niet? Dat jaar is het immers precies 20 jaar geleden dat de geliefde Opel Calibra van het toneel verdween. En de GT Concept, die op de Autosalon van Genève zal worden onthuld, heeft – als we Opel moeten geloven – alle elementen om daarvan een voorbode te kunnen zijn. Anderzijds… dat dachten we tien jaar geleden ook…

Nieuwe designtaal
Wat de GT Concept sowieso is, is een studiemodel bedeeld met de nieuwe designfilosofie van Opel. En die is 'adembenemend' volgens de Duitsers. Ook wordt gemeld dat we na het aanschouwen van de conceptcar 'Opel met heel andere ogen gaan zien'.Toe maar, dat zijn nogal grootse uitlaten. Mocht de GT Concept echter niets meer zijn dan de onlangs onthulde Avista Concept van haar Amerikaanse zustermerk Buick voorzien van Opel-logo's, ook dan zijn wij al tevreden. Zie daarvoor de blauwe grand coupé in de fotogalerij.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model