Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Flextreme

Nieuws: Opel Flextreme

Diesel-hybride

18.09.2007

Opel zal in Frankfurt de Opel Flextreme conceptcar onthullen. De Flextreme is een hybride model dat wordt aangedreven door een dieselmotor en een krachtige elektromotor. Bovendien maakt OPel bij het model handig gebruik van de beschikbare ruimte.

Nieuws Opel FlextremeDe Flextreme laat ons zien aan welke hybridetechniek Opel (GM) momenteel werkt. Diverse componenten van de Flextreme zijn afkomstig van de eerder gepresenteerde Chevrolet Volt die uiteraard eveneens uit de GM-stal afkomstig is. Voor de aandrijving staan een diesel- en een elektromotor garant. De elektromotor heeft een vermogen van 120 kW en een koppel van 320 Nm. Tesamen met de 1.3 liter turbodieselmotor moet de conceptcar daardoor behoorlijke prestaties kunnen realiseren.

Hatchback/MPV

Nieuws Opel FlextremeHet concept houdt het midden tussen een hatchback en een kleine MPV. Vooral het vele glas doet denken aan een MPV. Ruimte aan boord is er dan ook in overvloed. Opel heeft bovendien ruimte gecreerd om twee Segways op te bergen. Deze kunnen tevens via het elektrische systeem van de auto worden opgeladen.

Meer details volgen

In Frankfurt zal Opel de Flextreme officieel onthullen. Tegen die tijd hopen wij u meer details te kunnen verstrekken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model