Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Exclusive

Nieuws: Opel Exclusive

Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit

02.03.2017

Als Renault en Ford het doen kan Opel natuurlijk niet achterblijven. En daarom presenteren de Duitsers nu ook een luxe maatwerkprogramma voor de veeleisende klant.

Geen hoogdravende haute couture-naam als het Initiale Paris van Renault en Vignale van Ford voor Opel's exclusiviteitsprogramma. Gewoon Opel Exclusive. Eenvoudig, maar doeltreffend.

Elk gewenste kleur
Het concept van Opel Exclusive is dan weer gelijk aan dat van de concurrentie: de (betalende) klant bepaalt. Oftewel, de veeleisende Opel-rijder mag het zo gek niet bedenken en de Exclusive-afdeling regelt het. Momenteel is dat enkel nog voorbehouden aan zij die een nieuwe Insignia aanschaffen en van toepassing op de lakkleur, maar de rode loper-mogelijkheden zullen vanaf nu steeds verder worden uitgebreid. Nader en in levenden lijve kennismaken met Opel Exclusive? Dat kan op de Autosalon van Genève, van 9 tot en met 19 maart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model