Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Corsa

Nieuws: Opel Corsa

Opel Corsa met 1.4 turbo uitgerust

26.06.2012

Om het gat tussen de bestaande 1.2 en 1.4-motoren en de OPC op te vullen wordt de Opel Corsa leverbaar met een 1.4 Turbo. Net iets pittiger op de weg en slechts een beperkte achteruitgang in verbruik.

De Opel Corsa is in zijn huidige vorm alweer anderhalf jaar op de markt en kan dus wel een nieuwe impuls gebruiken. Dat doet Opel door een nieuwe motorisering aan het gamma toe te voegen. De nieuwe 1.4 liter turbo stuurt 125 pk naar de voorwielen en is daarmee 25 pk krachtiger dan de ongeblazen variant. De sprint naar 100 km/h neemt 10,3 seconden in beslag waarna het accelereren stopt zodra de 195 km/h wordt aangetikt. Mede dankzij een standaard gemonteerd start/stop-systeem ligt het verbruik op 5,5 l/100 km en de CO2-uitstoot op 129 g/km. Daarmee ligt de uitstoot slechts 5 gram hoger dan van de 1.4 zonder turbo.

Prijzen
De nieuwe krachtbron wordt leverbaar in zowel de Color- als Cosmo-uitvoering. De vanafprijs komt respectievelijk op € 17.795,- en € 18.995,-. Dit betreft de prijzen van de driedeurs, voor twee deuren extra moet € 600,- worden neergeteld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model