Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Corsa

Nieuws: Opel Corsa

Gelekt: facelift Opel Corsa

15.11.2010

Alweer een facelift, hoor ik je denken? Nee, nu echt een facelift! Nadat Opel de Corsa namelijk al meerdere malen - vooral technisch - heeft bijgeschaafd wordt nu ook het uiterlijk strak getrokken. En hier zijn de eerste beelden.

De Opel Corsa is in zijn huidige gedaante al sinds 2006 op de markt. Maar in die tussentijd heeft Opel niet stilgezeten. Diverse speciale edities, nieuwe motoren en zelfs een technische facelift in 2009 hebben ervoor gezorgd dat de Corsa actueel bleef.

Uiterlijk
CorsaHet uiterlijk van de Corsa is in dit vier jaar tijd echter nooit gewijzigd. Reden genoeg om alsnog een facelift door te voeren zoals we die in de autobranche gewend zijn. Bij de Corsa zien we een nieuwe voorbumper, nieuwe koplampunits en een nieuwe grille. Dat alles geheel in lijn met de Meriva. Officiële details over de gefacelifte Corsa ontbreken momenteel nog. Deze foto´s komen uit een configurator van Opel en zijn door iemand op Facebook gezet. We wachten dus nog even af...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model