Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

Nieuws: Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

Geringe meerprijs voor Opel Corsa OPC

21.07.2011

Opel heeft de vanafprijs bekend gemaakt van de Corsa OPC Nürburgring Edition. Die ziet er niet alleen een stuk krijgshaftiger uit, maar is ook krachtiger dan de normale Corsa OPC. Toch is de meerprijs relatief gezien gering.

Opel zet de Corsa OPC Nürburgring Edition op vijf euro na voor dertig mille in de showroom. Dat is een pak geld voor een B-segmentauto, maar de meerprijs van € 2.000,- ten opzichte van de reguliere Corsa OPC is bescheiden in vergelijk met wat je daarvoor terug krijgt. We noemen een 1.6-turbobenzinemotor die 18 pk sterker is, een hoger koppel van maximaal 280 Nm, een sprint naar honderd die 0,4 seconden sneller verloopt en een hogere topsnelheid (230 km/h).

Exclusiviteit
Opel Corsa OPC Nurburgring EditionMaar dat is niet alles. Wat te denken van een meer uitgesproken uitstraling door het 18 inch lichtmetaal, twee vuistdikke eindpijpen achter en remmerij van Brembo. En dan is er nog de exclusiviteit. Van de Corsa OPC Nürburgring Edition worden er namelijk niet meer dan 500 stuks gemaakt. Hoeveel er daarvan naar ons land komen is nog onduidelijk. De te kiezen exterieurkleuren zijn in ieder geval Casablanca White, Black Sapphire, Grasshopper en Henna.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model