Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Corsa GSI

Nieuws: Opel Corsa GSI

Opel Corsa GSI alsnog naar Nederland

21.05.2008

Opel fanaten kunnen eindelijk een lange neus trekken naar Volkswagen Polo rijders. Na jaren van afwezigheid doet de ‘GTI’ van de Opel - de GSI - opnieuw intrede op de Nederlandse markt.

Opel Nederland besloot eerder niet de speciale uitvoering van de Opel Cora in het modellengamma op te nemen. Maar daar is men nu op teruggekomen. Helaas is de beschikbaarheid beperkt. Er komen dit jaar slechts 75 exemplaren naar Nederland.

Vanaf 2009 in de prijslijsten

Opel Corsa GSIDe Opel Corsa GSI wordt hier als speciale versie gelanceerd en zal de komende tijd alleen als driedeursvariant leverbaar zijn. Ook het kleurenpallet is krap. Magna Red en Black Sapphire zijn de enige keuzes. Vanaf 2009 wordt de Opel Corsa GSI volledig in de prijslijsten opgenomen. Meerdere lakkleuren en accessoires zullen dan ook hun opwachting maken. Tevens kan men dan een vijfdeurs variant bestellen.

Specificaties

Opel Corsa GSIDe Corsa GSI deelt dezelfde specificaties als de Corsa Sport. De 1.6 liter turbomotor levert 150 pk en een koppel van 210 Nm. Daarmee haalt de Opel Corsa GSI een topsnelheid van 210 km/h. De acceleratie van 0 naar 100 km/h is in 8,1 seconden voltrokken.

Sporty smoelwerk
Een OPC-spoilerpakket, een OPC-versnellingspook, rode gordels en een met leer bekleed stuurwiel onderscheiden de GSI van minder bedeelde Corsa's. Airconditioning, aluminium sportpedalen en lichtmetalen wielen met een diameter van 17 inch met 215/45-banden zijn ook standaard.

Prijs en beschikbaarheid
Opel kan de Corsa GSI direct leveren en wil € 22.995,- voor de compact hothatch hebben.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model