Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Corsa EcoFLEX

Nieuws: Opel Corsa EcoFLEX

Opel maakt Corsa extra zuinig

01.07.2010

Opel zag met lede ogen aan hoe de consument massaal opzoek ging naar fiscaal aantrekkelijke auto’s. Met de komst van de vernieuwde Corsa EcoFLEX is het treuren over en hebben slimme kopers weer reden naar de Opel-showroom te komen.

Het moet een doorn in het oog van veel Opel verkopers geweest zijn. De zuinige Corsa EcoFLEX bleef door een uitstoot van 98 gram per kilometer precies steken op een bijtellingschaal van 20%. Gelukkig kwam de fabriek met een reddingactie. Het verlaagt door de toevoeging van de Start/Stop-technologie de gemiddelde CO2-uitstoot naar 95 g/km. Exact genoeg voor de laagste bijtellingschaal (14%) en voor vrijstelling van wegenbelasting en BPM-heffing. Zodoende is de 95 pk sterke Corsa EcoFLEX te verkrijgen vanaf € 14.595,-. Slimme kopers in het B-segment zijn nu naast bij Volkswagen, Seat, Skoda en Fiat ook bij Opel van harte welkom. Wie volgt?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model