Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Astra SportsTourer

Nieuws: Opel Astra SportsTourer

Irmscher doet Astra SportsTourer

15.11.2010

Als je Opel en tuning in één ademt noemt zeg je Irmscher. Al meer dan veertig jaar is Irmscher de officiële partner van Opel als het gaat om sportieve accessoires. Binnenkort wordt in de vitrine bij de Opel-dealer plaats gemaakt voor deze sportieve accessoires voor de nieuwe Astra SportsTourer.

Voor de vijfdeurs Astra had Irmscher al een pakket aan sportieve accessoires gepresenteerd. Die lijn wordt nu ook doorgetrokken op de praktische Astra SportsTourer. Zoals altijd zijn de accessoires van Irmscher beperkt en bescheiden, maar net voldoende voor een onderscheidende look. Zo doet de voorspoiler de Astra lager lijken aan de voorzijde en is de typerende grille van Irmscher uiteraard de grootste blikvanger. Op het model op de foto's is de grille voorzien van het Opel-logo en een RVS-lijst, maar Irmscher laat weten dat deze ook zonder verfraaiingen kan worden geleverd.

20 inch wielen
IrmscherOm de auto optisch lager bij het asfalt te brengen kan Irmscher een setje met zijskirts monteren. Is dat niet genoeg en wil je er ook tijdens het rijden van profiteren? Dan kan het onderstel bovendien met 30 mm worden verlaagd. Wil je de wielkasten volledig gevuld hebben dan levert Irmscher lichtmetalen wielen in vier verschillende designs en tal van maten. Het meest dik zijn uiteraard de EVO Star-Black wielen met een diameter van maar liefst 20 inch! Een spoiler op de achterklep maakt het plaatje overigens compleet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model