Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Astra Sports Tourer

Nieuws: Opel Astra Sports Tourer

Opel prijst Astra Sports Tourer

20.08.2010

Opel Nederland zet de Astra Sports Tourer in december vanaf € 20.395,- bij hun dealers in de showroom. Ook andere verkrijgbare uitvoeringen kregen een prijskaart opgeplakt.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer moet officieel nog voorgesteld worden in Parijs en nu al kan de Nederlandse importeur de prijzen ervan vertellen. Instappen in de nieuwe Opel Astra Sports Tourer doe je in de 1.4 liter benzine met 100 pk die dus € 20.395,- kost. Met de uiteindelijke prijsstelling van de 1.4 liter EcoFlex wordt nog gerekend. Die van de 1.3 liter diesel-EcoFlex met 95 pk is al wel bekend, namelijk € 23.745,-. Andere modellen met een reeds omgehangen prijskaartje zijn de nieuwe 120 pk sterke 1.4 turbobenzine (€ 21.795,-) en de 2.0 CDTi (€ 32.295,-), goed voor 160 pk.

Intro-edities
Opel AstraOm de lancering van de Astra Sports Tourer luister bij te zetten heeft Opel speciale introductiemodellen annex optiepakketten samengesteld. Deze worden tijdelijk tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden. Zo is er straks het Edition+ pakket te bestellen met daarin 17 inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en een 3-spaaks lederen stuurwiel. Naast dit pakket bestaan er ook nog het Sport+ en het Cosmo+ pakket. Het klantvoordeel op deze introductiepakketten varieert tussen de € 700,- en € 1.100,-. Iedere Astra-station kan standaard al rekenen op een bovengemiddelde uitrusting en vooruitstrevende accessoires als het adaptieve FlexRide-onderstel, een adaptieve koplampsysteem Adaptive Forward Lighting (AFL+) genaamd en de AGR-gecertificeerde ergonomische comfortstoelen. Ook het Opel Eye frontcamerasysteem, dat verkeersborden herkent en bestuurders waarschuwt wanneer ze onbewust van hun rijbaan afwijken, behoort tot de uit te rusten innovaties.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model