Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Antara

Nieuws: Opel Antara

Prijzen Opel Antara

03.12.2010

De vorige Antara werd behoorlijk bekritiseerd, Opel belooft het goed te hebben gemaakt bij de nieuwe generatie. Daarvan zijn nu de prijzen bekend. Ze zijn nagenoeg gelijk gebleven en laat dit nu juist één van de eerdere en grootste bezwaren te zijn (geweest).

Met drie nieuw ontwikkelde en sterkere motoren, verbeterde aandrijflijnen waaronder verfijnde transmissies, een opnieuw afgesteld chassis en een opgewaardeerd ex- en interieur denkt Opel de vernieuwde Antara met een schone lei te kunnen laten beginnen. De aanpassingen zullen ongetwijfeld beter uitpakken, maar nu de prijslijst bekend is twijfelen we sterk of dit voldoende is om betere resultaten te boeken.

Prijzen
AntaraDe prijzen van de vernieuwde Opel Antara zijn namelijk nauwelijks gewijzigd waardoor 'ie nog altijd prijzig is in vergelijking met de populaire SUV´s in z'n segment. Eén van de oorzaken hiervan is dat sommige van de deels nieuwe aandrijflijnen nauwelijks schoner zijn geworden. De prijslijst start bij € 35.495,- voor de 167 pk sterke 2.4 Ecotec met tweewielaandrijving. Met 4x4-aandrijving en in de luxueuzere uitvoering Cosmo heeft dit model een vanafprijs van € 41.495,-. Vierwielaandrijving in combinatie met een automatische transmissie kan voortaan ook, dat kost minimaal € 44.995,-. Dieselen kan louter met de 2.2 CDTI welke in het geval van de 2x4-aangedreven instapper 163 pk levert en bij de vierwielaagedreven 184 pk. De voordeligste staat in de boeken voor € 38.995,- en voor de Antara Cosmo 4x4 dient € 45.895,- op tafel gelegd te worden. Met automaat kost de topdiesel € 49.395,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model