Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Ampera

Nieuws: Opel Ampera

Opel Ampera kost € 42.900,-

12.11.2010

Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.

De eerste plug-in hybride van Opel komt in twee uitvoeringen naar Nederland. Het basismodel, waarvan Opel belooft dat deze al aardig in de spullen zit, gaat de eerder genoemde 43 mille kosten. Dat is inclusief BTW en accupakket en exclusief BPM, want die is niet verschuldigd bij aanschaf van een Opel Ampera. Keuze twee is een luxueuzere versie waarvan de vraagprijs € 44.500,- bedraagt. Luidsprekers van hifimerk Bose en verschillende touch screens zijn vervolgens standaard aanwezig.

e-Pionier
AmperaKlanten die een Opel Ampera willen reserveren, kunnen zich vanaf morgen, 12 november, aanmelden op www.opel-ampera.nl en zo een 'e-Pionier' worden. De ingeschrevene verzekert zich hiermee (op volgorde van inschrijving) van één van de eerste exemplaren en mag zich dan eind 2011 tot de allereerste eigenaren van een Opel Ampera rekenen. De inschrijving brengt meerdere privileges met zich mee zoals een vroege proefrit, deelname aan speciale Ampera-activiteiten en de meest actuele nieuwsupdates. Eind 2011 worden de eerste Ampera´s afgeleverd bij hun nieuwe eigenaren dus geduld is nog wel een schone zaak.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model