Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Agila

Nieuws: Opel Agila

Opel Agila.com via internet te bestellen

10.04.2008

Opel introduceert een speciale uitvoering van de Opel Agila die alleen verkrijgbaar is via internet. Deze Agila.COM is standaard uitgerust met tal van extra’s en kost € 14.449,-. Opel is de eerste autofabrikant die het mogelijk maakt om een nieuwe auto geheel via internet te kiezen en te bestellen en thuis voor de deur te laten afleveren.

Stephan Hinneman, marketing manager voor Opel in Nederland: “De nieuwe trendy Opel Agila spreekt vooral jonge en actieve vrouwen aan. We hebben laten onderzoeken hoe deze doelgroep aankijkt tegen het kopen van een auto. Daaruit blijkt dat 26% van de vrouwen een nieuwe auto zou willen kopen via internet als dat mogelijk is. Van de vrouwen tot 45 jaar overweegt zelfs een derde de aankoop van een nieuwe auto via internet. Als belangrijkste voordelen noemen de vrouwen: prijsvoordeel, kiezen wanneer het je het beste uitkomt en het op je gemak kunnen kiezen. Dat kan allemaal met de speciale Agila.COM. Deze is exclusief verkrijgbaar via internet.


Speciale Agila

Opel AgilaDe Opel Agila.COM is geen gewone Agila, maar een speciale uitvoering van de Agila 1.2 Enjoy in de kleur Moroccan Blue en met ingebouwd 'Flex in the City'-navigatiesysteem mét TV-functie. De auto is bovendien voorzien van het Style Pakket, inclusief een met leder bekleed stuurwiel, donkergetint glas achter én lichtmetalen 15-inch velgen. Standaard beschikt deze Agila onder meer al over airconditioning, boordcomputer, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels,centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een geïntegreerde radio/cd/mp3-speler met bediening vanaf het stuurwiel. Verder is de Agila.COM voorzien van verschillende trendy stijlelementen. Het concrete prijsvoordeel voor deze exclusieve internetversie bedraagt maar liefst € 1.145,-.

Gelimiteerd

Opel AgilaSnelheid is geboden: de Agila.COM is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van slechts vijftig stuks. Elke Agila.COM heeft een uniek nummer - variërend van 1/50 tot 50/50 - en wordt voorzien van een limited edition-badge in het interieur en naamsaanduiding op de achterzijde van de auto. Hierdoor is in één oogopslag duidelijk dat het om een zeer exclusieve uitvoering gaat van dé nieuwe stadsauto.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model