Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Opel Adam

Nieuws: Opel Adam

Valentino Rossi en Bryan Adams kleuren de Adam

20.12.2013

Het is wellicht een vreemd duo, een motorcoureur en een zanger, maar beiden blijken ze het nodige artistieke talent in zich te hebben. Dat is namelijk te zien in de ontwerpen die Valentino Rossi en Bryan Adams voor hun opel Adam uitgedokterd hebben.

MotoGP-kampioen Valentino Rossi heeft voor zijn Adam samengewerkt met Aldo Drudi, een designer waarmee de Italiaan al vele jaren collaboreert. Het resultaat is opvallend, dat staat buiten twijfel. En de hand van Rossi is er duidelijk in te herkennen. Zijn nummer 46 schittert in de typische Rossi-fluorkleurstelling op de auto. En mocht er nog twijfel bestaan, op de motorkap heeft hij zijn handtekening gezet.

Bryan Adams gaat voor ingetogen
Van een heel andere orde is de Adam ontworpen door Bryan Adams. De Canadese rockster koos in tegenstelling tot Rossi voor een camouflerend thema. Letterlijk. Zijn creatie maakt onderdeel uit van een uitgebreide fotoshoot die Adams, die bovendien begenadigd fotograaf is, heeft gedaan voor Opel. In zijn studio in Berlijn heeft hij talloze Adam’s op eigen wijze gefotografeerd met als pronkstuk de door hemzelf ontworpen gecamoufleerde versie. Tien stuks zal Opel daarvan gaan maken en van allen zal de opbrengst naar de Bryan Adams Foundation gaan. De creatie van Rossi zal uniek in zijn soort blijven en via eBay worden verkocht. De opbrengst daarvan gaat eveneens naar het goede doel!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model