Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Adam Rocks

Nieuws: Opel Adam Rocks

Groen licht voor Opel Adam Rocks

08.10.2013

Het management van Opel heeft groen licht gegeven voor de productie van de Adam Rocks. Deze verhoogde en ‘verstoerde’ Adam werd als studiemodel gepresenteerd tijdens de Autosalon van Genève eerder dit jaar en moet volgend jaar bij de dealer staan.

Alles wat met crossovers te maken heeft lijkt op dit moment in goud te veranderen. En aangezien Opel met de Adam een prima basis heeft voor een crossover-achtige lijkt de combinatie op voorhand al succesvol te zijn.

Meer premium crossover
Opel zal gaan concurreren met auto´s als de Volkswagen crossup! en Fiat Panda 4x4, al zijn dat stuk voor stuk vijfdeurs modellen. Feitelijk creëert Opel naar ons idee dan ook een nieuw segment van een meer premium crossover in het A-segment. De verwachting is dat het prijsniveau ook hoger zal liggen dan dat van genoemde concurrenten.

Cabriolet
In tegenstelling tot de Adam Rocks concept zal het productiemodel niet worden voorzien van een stoffen dak. Die zal voorbehouden blijven aan een potentiële cabriolet waarmee de Adam haar peilen richt op de Fiat 500C en Citroën DS3 Cabrio, maar over de komst daarvan is nog geen officiële mededeling gedaan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model